Kurser Skellefteå

Du som går dessa kurser kan vara en nybörjare eller en van målare som vill få en injektion i ditt eget skapande.

Plats: Gamla Seminariet Kanalgatan 6 1 tr; Skellefteå
Datum: Se nedan
Kurserna arrangeras i samarbete med Kulturens Bildningsförbund och Spira Konstgrupp.

Du får ingen annan bekräftelse än sidan som visas när du skickat in detta formulär. När kursen närmar sig får du en kallelse med hur du ligger till i antagningen till kursen. (turordning).

Om du har några övriga frågor är det enklast att kontakta info@maritaedlund.se

Akrylkurs söndagsgruppen start 15 september

En kurs med sju söndagar. Gruppens deltagare under hösten arbetar med en stor duk där vi följs åt i stegen mot en stor målning på duk storlek F50. Samtliga arbetar med samma utgångspunkter och följs åt med metoder och steg i måleriet. Slutresultatet blir personligt eftersom verket arbetas med mer och mer individuellt under kursens gång.

Datum: 15/9, 29/9, 13/10, 27/10, 10/11, 24/11 samt den 8/12

Kursavgift 2500:-

anmälan öppnar 1 maj

Akvarellkurs 8 september 2019

En heldagskurs 9:30 – 16:30 med akvarellmåleri där vi övar olika tekniker. Vi målar ett antal akvareller under dagen. Allt material som papper, färger och fika ingår i kursen. Själva måleriet handlar om hur pigmenten fås att arbeta på papperet beroende på hur vi väter papperet på olika sätt. Motiven eller utgångspunkterna för våra målningar är föreställande med abstraktion. Du leds steg för steg igenom övningarna vilket gör att övningarna passar alla oavsett tidigare erfarenhet. För erfarna akvarellister ges utrymme addera teknikerna till sitt tidigare kunnande.

Datum 8 september kl 9:30 – 16:30

Pris 950 kr inkl material och färger.

Anmälan öppnar 1 maj