Kurser Skellefteå

Du som går dessa kurser kan vara en nybörjare eller en van målare som vill få en injektion i ditt eget skapande.

Plats: Gamla Seminariet Kanalgatan 6 1tr; Skellefteå
Datum: Se nedan
Kurserna arrangeras i samarbete med Kulturens Bildningsförbund och Spira Konstgrupp.

Du får ingen annan bekräftelse än sidan som visas när du skickat in detta formulär. När kursen närmar sig får du en kallelse med hur du ligger till i antagningen till kursen. (turordning).

Om du har några övriga frågor är det enklast att kontakta info@maritaedlund.se

Endagskurs Akvarell 2018-08-19 Fullt

En endagskurs i Akvarellmåleri. Vi målar varsin stor akvarell och varvar arbetet med en mindre akvarell medan torkning sker. I kursen ingår övningar i färgblandning, lavering och mycket annat som gör akvarell till något kul och avkopplande. Utgångspunkten är gemensam men det individuella målandet spelar stor roll för vart akvarellen tar vägen.

Kursavgift 950:- inkl material och färger. Vi bjuder på fika.

Helg-gruppen Akryl Start 2018-09-16 Fullt (reservlista finns)

En kurs med sju söndagarunder hösten 2018. Gruppens deltagare under våren arbetar med två stora målningar i storlek  60 x 100 cm. Det planeras att den ena målningen bearbetas abstrakt med störningsmetoder, den andra blir en lite mer realistisk målning med en grundmålningsmetod. Samtliga arbetar med samma utgångspunkt och följs åt med metoder och steg i måleriet. Slutresultatet blir personligt eftersom verken arbetas med mer och mer individuellt under kursens gång. Söndagar datum 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11, 9/12

Pris 2500 kr inkl material och färger.